9 Mart 2020 Pazartesi

Netflix v7.46.0 (Mod) Apk İndir




Netflix Mod Apk İndir – Sınırsız ve Ücretsiz Netflix

Netflix Mod Uygulama Özellikleri

Beyler, bu Netflix Mod Apk Özelliklerini bilmek istiyorsanız, o zaman bu modded apk Vurgulama özelliklerini Vurguladığım bölümü aşağıda okuyun. Bu uygulama birçok özelliğe sahiptir, bu nedenle size tüm özellikleri söylemek mümkün değildir, bu yüzden sadece bilmeniz gereken en iyi özellikler hakkında konuşacağım.

Sınırsız Bedava Film / Şov / Dizi

Netflix Mod Apk: Unlimited Free Movies/Shows/Series
Bu uygulama Sınırsız Film / Show / Series ile birlikte gelir, bu modded apk’de istediğiniz her şeyi izleyebileceğiniz anlamına gelir.

Netflix Mod Apk Reklamsız

Netflix Mod Apk: No Ads
Evet, tam olarak bu uygulamada geliştiricisi tarafından yerleştirilen hiçbir reklam görmeyeceksiniz. Bu çok iyi bir şey çünkü reklamlar çok can sıkıcı.

Kullanıcı Sınırı Yok

Multi Screen
Bildiğimiz gibi Netflix resmi apk 4 kişide sadece sanırım çok kötü bir şey olduğunu düşündüğüm herhangi bir içeriği izlemesine izin veriyor, ancak mod apk kullanıyorsanız, o zaman siz ve herhangi bir arkadaşınız veya aile üyenizin Netflix‘i aynı anda izleyebileceği bir kısıtlama yok saati.

Yüksek Kalite

Ultra HD
Bu modlu apk’de 144p, 240p, 360p, HD, Full HD ve Ultra HD 4k ile her şeyi izleyebilirsiniz ancak Netklix Official Apk’ta 4k kalitesinde video izlemek istiyorsanız Premium planı satın almalısınız, çünkü Temel ve Standart Plan Ultra HD video oynatma seçeneğine sahip değil.

Bütün Diller

Netflix Mod Apk: Multiple Languages
Nerede olursanız olun, çünkü bu uygulama izlerken kendi dilinizde daha eğlenceli hale getirebileceğiniz herhangi bir şovu izleyebileceğiniz birden fazla dille gelir.

Netflix Mod Nasıl Kurulur

Netflix Mod‘u kurmak, herkes tarafından yapılabilecek en basit işlemdir. Tek yapmanız gereken aşağıdaki yazıdaki adımları takip etmektir.
  1. Apk dosyasını indirdikten sonra, Android Ayarları> Güvenlik bölümüne gidin.
  2. Burada, üçüncü taraf uygulamaları yüklemek için izin vermeyi isteyen “Bilinmeyen Kaynaklar” seçeneğini açın. Onu etkinleştirin.
  3. Şimdi, indirme klasörüne geri dönün ve kurulumu başlatmak için APK dosyasına tıklayın.
  4. Netflix içeriğini izlemek için, yüklediğiniz Netflix Modunu açın ve dilinizi seçin, ardından herhangi bir film / şov / web dizisine tıklayın.

Sonuç

Bu yazı tüm Netflix Modlu Versiyon hakkındadır Bu yazıyı beğenmiş ve Netflix modlu apk son sürümü indirmeyi ve ücretsiz Netflix Videos’un keyfini çıkarmayı umduğunuzu umuyoruz, sonra da lütfen bizi destekleyin ve Netflix Mod uygulaması hakkında da bilebilecek arkadaşlarınızla paylaşın . Teşekkür ederim!

Netflix mod apk indir


Prev Next Ana Sayfa

0 yorum

Yorum Gönder